National Taiwan University —Ala Champ
Ala Champ
00:00/

PARĪLIO

A Luxury Oasis on a Cycladic Island Without the Crowds

DOUBLE DOUBLE

Luxury & Culture Merge At This Contemporary Concept Store in Brisbane Central

BEHIND THE SCENES OF ISSEY MIYAKE AW20/21

Backstage At Designer Satoshi Kondo's 'Making Speaking, Speaking Making'

Hill of the Buddha

Tadao Ando's Lavender-Lined Entrance to the Monumental Structure

LABRUM DESIGNS NATIONAL SPORTS UNIFORM FOR SIERRA LEONE

The Official Kits are for all 16 Disciplines, including the 2020 Olympics

Beauty Innovation 2020

Tokyo-based Design Studio we+ Combine Light, Wind & Shadow For Their Latest Window Installation

KAGIZEN YOSHIFUSA

Kyoto's Traditional Sweet Shop in the Heart of the Renowned Geisha District

THE CALILE

Sustainable In Design; Refined Contemporary Luxury At Brisbane's Most Impressive Urban Resort

SEX MATTER

Legendary Japanese Artist Hajime Sorayama's Latest, Unrestrained, Sci-Fi Erotica

MARUHIRO

Architect Yusuke Seki's Store Interior of 25,000 Discarded Ceramics Continues It's Intended Legacy

DOUG WHEELER

Pioneer Of Light and Space Installations Creates His Latest Work At 81 Years Of Age

YEEZY SEASON 8

Kanye West's Paris Fashion Week Runway Show, Presented at Espace Niemeyer

KWANGHO LEE

The Seoul-based Designer Reimagining Ordinary Materials To Create The Extraordinary

MONA (Museum of Old And New Art)

A Pivotal and Radical Art Museum Situated in Tasmania

Belmond Andean Explorer

Panoramic Views & Impeccable Service on a Journey Through the Andes

CHEF KITAK LEE

On What It Takes To Make A Memorable Dining Experience

National Taiwan University

Toyo Ito's Tree-like Landmark University Library Building in Taipei

Photography -Ben Hosking

May, 2017

Pritzker Prize laureate, Japanese architect Toyo Ito has designed a tree-like structural columns with integrated overhead natural skylight for the new College of Social Sciences at the National Taiwan University main campus. Perfectly displaying a careful use and manipulation of light and space. Ito’s interconnected spaces ensure a smooth navigation and vital communal spaces, for a community-orientated building. In a nod to the analog form of books, Ito intended to encourage encounters and interactions between students in the Library, where the exchange of knowledge and information remains key.

National Taiwan University by Toyo Ito © Ben Hosking (2017)
National Taiwan University by Toyo Ito © Ben Hosking (2017)

National Taiwan University
1 Roosevelt Rd
Taipei, Taiwan

National Taiwan University by Toyo Ito © Ben Hosking (2017)
National Taiwan University by Toyo Ito © Ben Hosking (2017)
National Taiwan University by Toyo Ito © Ben Hosking (2017)
May, 2017